Personlig Träning

Företag?


Jag erbjuder fysisk aktiviter på och för företag. Jag kommer till er! Läs mer här.


Kontakta mig så hittar vi det som passar er.

Stand up Paddling


Under maj till september erbjuder jag Personlig träning på vatten. Vad sägs om ett styrkepass med egen kroppsvikt eller ett skönt yogapass ute i Öresund eller i Lödde å på en stand up paddle board? Kan det bli bättre!?


Samma priser gäller men räkna med att passet varar mellan 60-90 minuter istället. All utrustning ingår.

Ange "SUP" vid bokning av Personlig träning via bokningssystem.

Solsken
Stress
Vägval

Personlig träning - Privatperson


Jag arbetar med  hälsa och träning som en helhet. Träning och kost ska gynna livet, vår livskvalité, vår vardag och göra oss starka och friska så vi kan leva det liv vi vill leva och nå våra mål. Jag arbetar aldrig med färdiga lösningar eller program, trender eller mål som är orealistiska eller ohälsosamma för dig.


Träning ska vara enkelt, gärna roligt och helst kunna göras var som helst och framför allt passa in i just ditt liv. Extra viktigt är att vi tittar på tempot och belastningen i ditt liv, ett hårt träningspass kan stressa kroppen onödigt mycket och göra mer skada än nytta och därav är det viktigt att vi tittar på hur just ditt liv ser ut och följer livets olika stadier. Resultat kommer när kroppen får det den behöver.


Personlig träning - familj? Kika in här för mer info!


RunLife erbjuder:


  • Träningsplanering över en bestämd tidsperiod, eventuellt mot ett härligt spännande mål.
  • Träningspass, både enskilda och pass som ingår i en längre träningsplan. Passen får du både i bild och text.
  • Coaching kring din hälsa och träning via samtal , utveckla din mentala styrka och ta bort hinder för att ta dig mot dina mål. Även rådgivning ingår i dessa samtal.
  • Kostsamtal och rådgivning kring din kost.
  • Löpcoaching. Kanske har du som dröm att springa 5, 10, 21 eller kanske 42 kilometer?


Detta går bra att göra online (skype, messenger eller telefon) eller att vi träffas på min mottagning eller att vi ses utomhus där du vill träna.


RunLife är specialiserad på:


  • Träning utomhus, både styrka och kondition.
  • Hemma träning , både med egen kroppsvikt och med mindre redskap såsom gummiband, hantlar, kettlebells, bollar, TRX med mera.
  • Löpning, både olika distanser och löpteknik.
  • Träning efter graviditet.
  • Träning vid stress.

Mötena med mig sker utomhus, jag utgår i första hand från Lomma/Bjärred/Alnarp.


Naturen och miljön vi har runt omkring oss erbjuder oftast en massa möjligheter för vår träning, både grönområden, löpslingor, utegym, stockar och stenar. Önskar du ett träningspass eller program just för inomhus träning på gym kan jag givetvis även hjälpa dig med det, men kommer inte vara med på gymmet.


Välkommen att boka ditt första möte som tar dig mot dina mål!

Innan avtalad tid ingår 30-45 minuters kostnadsfritt telefonsamtal där du har möjlighet att berätta mer om vad du söker och behöver hjälp med och för att jag ska kunna förbereda vårt första möte. Efter bokad tid tar jag kontakt med dig för att boka passande telefontid

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

bokadirekt.se

© 2019. All Rights Reserved