HÄLSOSATSNING

Hälsosatsning


Alla vill må bra, det råder det inget tvivel om. Men vår tillvaro gör dock att vi uppenbarligen inte får till de hälsosamma val och insatser som de flesta vet att vi borde göra. Det är svårt tycker många, och förändringar blir sällan till några hållbara resultat. De goda nyheterna är att det går bra att åstadkomma positiv förändring på arenan arbetsplats och därmed låsa upp enormt mycket kraft och outnyttjad potential. Mår vi bra presterar vi också bättre.


Vi tillbringar förhållandevis mycket tid på arbetsplatsen under ett genomsnittligt arbetsliv och det ger arbetsplatsen stor möjlighet att göra skillnad och påverka både individ och organisation i positiv och mer hälsosam riktning. Integrera våra grundläggande behov i arbetsvardagen. Sänkt tröskel till rörelse och möjliggör träning på arbetstid eller i samband med arbetsdagen. Bli en arbetsplats där det är naturligt att röra sig oavsett funktion och position.


Detta tjänar både individ och arbetsgivare på.

Så här går det till


Starten är en kartläggning av ert nuläge och era behov, möjligheter och eventuella utmaningar. Jag erbjuder därefter förslag på hur jag kan jobba med er och när vi är överens om vad hälsosatsningen ska innehålla kör vi igång. Jag jobbar alltid med er personligen och det är är aldrig några okända ansikten som tar hand om er.


En hälsosatsning kan innehålla gruppträning, hälsocoaching medarbetare, ledarskapscoaching, föreläsningar, rörelsepauser, veckobrev med mera. Så mycket eller så lite insatser som ni önskar och har behov för.


För att se exempel på hur en hälsosatsning kan se ut, klicka här!

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera