LEDARSKAPSCOACHING

Ledarskapscoaching

Ett samtal kan betyda så mycket. Någon som verkligen lyssnar och samtalar utan egen agenda eller egen vinnings skull. Någon som ställer öppna frågor, får den coachade att tänka efter, jämföra, reflektera. Detta via samtal, övningar och uppgifter mellan samtalstillfällena. Som ledare är det av stor vikt att få denna stöttning av en utomstående och det kan göra att ledarjobbet känns mindre ensamt och gör att ledaren lättare kan växa och utvecklas i sin roll.


Beroende på syftet och målet kan coachingen beröra olika områden även utöver ledarskapet i sig. Jag brukar råda att låta den coachade ledaren bestämma fritt vad samtalen ska handla om. Det är viktigt att alltid se ledarens totala belastning och utmaningar, både privata och de som kommer via jobbet.


Ledarskapscoaching kan även användas som en djupdykande undersökning, parallet med att stötta och utveckla ledaren. Här kan man ofta finna många svar till varför klimat och hälsa är som rådande på företaget och även finna förslag och lösningar som leder till positiv förändring.

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera