PERSONLIG TRÄNING - FAMILJ
Solsken
Vägval
Stress

Personlig träning - Familj


De flesta jag pratar med önskar mer aktivitet och rörelse både för sig själv och för sina barn. Vi lever liv som ofta skapar en vardag som innehåller mindre rörelse än vad vi behöver. Trots att vi vet vad som är bra och vad vi kan göra är det andra mer stillasittande aktiviter som tar vår uppmärksamhet och tid.


Jag rådgör och samtalar med er om hur ni kan öka aktiviteten i er familj. Hur ni kan ni kan få mer naturlig rörelse, hur ni kan aktivera er och barnen på ett bra sätt utan pekpinnar, regler och straff. Jag jobbar för att lära ut och skapa rörelseglädje. Och glädje i samband med rörelse är just det som behövs för att en bestående förändring ska kunna ske.


En bra start är personlig träning för hela familjen som en grupp. Tillsammans gör vi ett pass som är anpassat efter just er familj, era behov, förutsättningar och mål. Här finns ingen undre eller övre åldersgräns, det går att ska rörelse för alla! Passet kan göras i hemmet, i trädgården, i en park eller grönområde i närheten av där ni bor, helt utefter era önskemål.  

Träning och rörelse barn


Jag jobbar med att koppla glädje och energi till rörelse. Tekniken för ett barn är det inte det viktigaste, jag brukar korrigera och visa noga även för barn men aldrig så det anmärks för mycket eller så barnet upplever situationen som negativ. Jag utgår från barnet och deras nuläge och förmågor. Är det inte direkt farligt det dem gör, så är all form av rörelse bra rörelse. Barn ser hur vi gör och tar efter så mycket de kan och lite här och där kan man justera men på ett sätt så det alltid blir positivt och kul för barnet. 

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

bokadirekt.se

© 2019. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera