YOGA

Välkommen till den lilla Yogastudion i Flädie


Små klasser i en lugn, varm och trygg miljö, max 9 deltagare per klass. Det skapar gott om tid för anpassning och assistering vid behov och lust. Här ska du känna dig trygg, omhändertagen och fri till att bara vara.


Global Yoga

Jag utgår från Global yoga. En yogaform som är anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Mycket fokus ligger på det fysiska och därigenom stärker vi det mentala och emotionella. Här jobbar vi både i intensiva flöden och i stillhet. Rörelse sunkroniserat med vår andning. Tekniker från öst och väst blandas och inspiration till passen hämtas från den globala yogascenen samt andra discipliner inom kroppsviktsträning. Mina klasser går alltid att anpassa efter den enskilda individen och i klassen finns det alltid tid för vila när det behövs men även mycket utrymme för utmaning för de dagar du söker det.


Yoga är en träningsform som kan utföras för sig själv eller i kombination med annan träning. Oavsett annan träning kan jag lova att Yoga kommer göra dig bättre i annat du gör. Du tränar upp din rörlighet, styrka, balans och framför allt mental styrka och förmågan till att finna vila inom dig.  


Yoga för löpare 

Yogan och dess kombination av rörlighet, styrka, balans och mentala träning kan gynna och komplettera din löpning på ett bra sätt.


Här stärker vi upp kroppen så den är redo för löpningens belastning och påfrestningar. Vi håller de stretchande positionerna längre för skapa längd och rörlighet. Vi skapar en stark och hållfast kropp med specialanpassade sekvenser och övningar. För dig som är löpare, cyklist, sitter mycket i bil eller på stol kanske framför en dator. Så denna klass går även utmärkt att utöva även om du inte tränar löpning. 


Morgonyoga

Fantastiskt sätt att starta dagen och på. Klassen startar lugnt med mjuka rörelser och flöden för att väcka kroppen. Vi lägger mer tid på andningsövningar och meditation.

Denna klass är en öppen klass så här deltar du du en eller flera gånger. 

 

Är du sugen på att prova på innan du anmäler dig?

Klicka här -  Prova på klass - Yoga


Mattor, filtar och annat du kan tänkas behöva finns på plats. Te och vatten finns alltid före och efter klass. Kom gärna några minuter innan start.

Varmt välkommen!

Kommande kursstarter


Yoga nybörjare/van

Datum: måndag 27 april kl. 18.30- 19.30 - 2020

Antal tillfällen: 6.

27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 25/5 och 1/6

Investering: 900;-


ANMÄLANYoga för löpare

Datum: måndag 27 april kl. 19.45- 20.45 - 2020

Antal tillfällen: 6.

27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 25/5 och 1/6

Investering: 900;-


Kombopris: Anmäl dig till den perfekta kombinationen. Löpning i grupp 6 tillfällen och yoga för löpare 6 tillf. Total investering 1400;- (220;- rabatt).


ANMÄLANEfter anmälan mottager du en bokningsbekräftelse till den email du anger. Bindande anmälan efter bekräftelse är utsänt. Faktura kommer seperat till mail innan start, betalning via bankgiro eller swish. Önskar du kvitto för friskvårdsbidrag ange det gärna vid bokning.

Kommande Öppna klasser


MorgonYoga nybörjare/van

Veckodag: fredagar

Datum: 17/4, 1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6

Tid: kl. 6.30 - 7.30.

       1/5 kl. 7.30-8.30 (röd dag)


Investering: 150;-

Klippkort erbjuds, 5 tillfällen för 625;-. ANMÄLANEfter anmälan mottager du en bokningsbekräftelse till den email du anger. Bindande anmälan efter bekräftelse är utsänt. Faktura kommer seperat till mail innan start, betalning via bankgiro eller swish. Önskar du kvitto för friskvårdsbidrag ange det gärna vid bokning.

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

bokadirekt.se

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera