HÄLSOCOACHING
Solsken
Vägval
Stress

Vad är Hälsocoaching?


Coaching är att samtala för förändring mot en bättre hälsa. Fysisk och mental form hänger ihop och jobbar vi både med kroppen och knoppen har vi mycket större möjligheter till att lyckas med våra mål. Utifrån dina behov fortsätter coachingen med samtal eller träning eller i en kombination, beroende på önskemål och behov.


Syftet med samtalen är att hitta och tydliggöra vad du vill uppnå och sedan fokusera på målen vi sätter upp och finna en realistisk och motiverande väg mot målet. Att kombinera personlig träning och häloscoaching rekommenderar jag varmt. 


Min roll som coach är att hjälpa dig att optimera dina resurser. Detta gör jag genom att lyssna, ställa frågor, vägleda, stötta och ge stärkande feedback. Jag hjälper dig även med att sortera bort “bruset” det som oftast handlar om vad som händer utanför oss, som kan uppta stort fokus och energi och leda oss på fel väg eller gör att vi inte kan se vår väg.


Hälsocoaching brukar vanligtvis beröra mycket mer än bara kost och träning. Hälsa behöver vi se ut ett helhetsperspektiv, och allt i livet både privat och yrkesmässigt har då en påverkan. 


Vad säger klienter?


Mina klienter upplever ofta just att samtalen skapar större klarhet och gör att dom snabbare kommer framåt i de förändringar som önskar uppnå det blir lättare att hållla kvar motivationen. Att se på målet och fundera på om målet verkligen är "mitt" upplevs ofta som värdefullt och skapar förutsättningar för att motivationen ska kunna hålla i sig i längden.


Jag som coach möter ofta orealistiska mål, på det viset att vägen mot målet är inget som klient är intresserad av, men att då ändå satsa på ett orealistisk mål skapar en ond spiral av misslyckande. För mig som coach är det viktigt att hjälpa klient att hitta acceptans, vara realistisk och ett mål som är hållbart.Olika typer av coaching?


Det finns idag många olika typer av coaching, men i grund och botten är coaching coaching, oavsett vilket ord vi sätter framför. Livscoach, hälsocoach, management coach är säkert något du känner igen.


Jag är diplomerad professionel samtalscoach, utbildad enligt ICF ackrediterad utbildning. Även utbildat Advanced coach fördjupad inom Ledarskapscoaching. 

Arbetar både med privatpersoner och företag inom olika områden. 

Val
Bekymmersfritt

Hur går det till?


Vi börjar med ett första, kostnadsfritt, samtal då vi tittar närmare  på din situation och vad du vill ha hjälp med. Utifrån det tittar vi på hur ett kommande samarbete skulle kunna utformas. 


Privatpersoner coachas via Skype, telefon eller på bestämd mötesplats såsom ett café eller annat lämpligt ställe. Möjligheten för att göra en så kallad Walk and talk finns också både för företag och privatperson. Naturen och rörelsen kan hjälpa till att öka kreativiteten och hitta nya lösningar och bra alternativ för många som annars har en stillasittande vardag.


Samtalen är 45-60 min långa och mellan våra samtal är alltid välkommen att kontakta mig via telefon eller e-post vid behov. 

Priser Coaching


Paket om 5 tillfällen: 2.900;-
Enstaka samtal: 720;-


Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

TouchUp Booking

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera