OM
Linnea Väliharju
Linnea Väliharju

Om mig


Mitt namn är Linnea Väliharju och jag driver RunLife. Jag lever med min familj, man och fyra barn, mycket kaos men enormt mycket kärlek. I mitt arbetsliv har utveckling, förändring och människor alltid funnits med. Kanske en rastlöshet och sökande som ska stillas, kanske en enorm lust, nyfikenhet och kreativitet som behöver få utlopp. Det beror på hur man ser det, jag väljer det sist nämnda. Jag drivs av passion och lust, känslor i kropp och mage har ofta styrt mina val i livet, det i kombination med erfarenhet och sunt förnuft.


Jag fascineras utav människors kapacitet, kraft och hur mycket varje människans vilja kan påverka resultat. Jag brinner för att hjälpa människor ta fram denna kraft och att finna sin balans och välmående. Att vara framgångsrik och lyckad är inte detsamma som att vara lycklig eller att hålla i långa loppet. För lycka behöver vi så mycket mer än bara lyckas.


Om RunLife


RunLife arbetar med riktigt mat, individanpassad träning och metoder. Med denna utgångpunkt sätts en plan ihop för att utveckling, förändring och mål ska nås på ett hälsosamt och hållbart sätt.


RunLife påverkar organisationer och människor till bättre hälsa. Fysisk aktivitet och rörelse tar fram energi, kreativitet och lust till liv och utveckling. 


Mitt mål är att fler människor och arbetsplatser ska nå sina mål och att varje individ ska känna att de styr sina liv och uppnår sina drömmar.


Utbildning


Min kompetens är en samling utifrån många års arbete inom service och hälsobranschen i ledande positioner kombinerat med en diverse utbildningar. Så här när jag närmar  mig 40 tycker jag det är härligt att ärligt kunna säga att detta jag gör idag hade jag inte kunnat göra för tio år sedan. Ibland behöver vi faktisk vår ålder och den gör oss klokare.


Är utbildad hälsopedagog, personlig tränare, medicinsk massageterapeut, löpcoach och diplomerad professionel samtalscoach, utbildad enligt ICF ackrediterad utbildning. Även utbildat Advanced coach fördjupad inom Ledarskapscoaching. Inom träningen har jag en uppsjö av utbildningar exempelvis inom mammaträning, kettlebell, funktionell träning med mera. Jag fortsätter ständigt utbilda mig och stortfokus ligger nu på att gå från diplomerad coach till certifierad av ICF.


Jag arbetar inte med några färdiga koncept varken när det gäller träning eller coaching, tror inte på en lösning för alla utan varje kund behandlas unikt och jag skräddarsyr en lösning för organisation eller privatperson efter behov och önskemål.


RunLife riktar sig både mot privatpersoner och företag, när det gäller coaching. Fysisk aktivitet erbjuds endast till företag. Kika gärna runt på sidan och välkommen att höra av dig vid frågor.

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 810607-3946

Bankgiro:197-4195

Swish:123 11 78 938


Försäkrad och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.


Som professionell Coach, utbildad enligt ICF ackrediterade Akademi Coachstjärnan i Stockholm, följer jag ICF´s etiska regler och använder mig av deras kärnkompetenser. Jag har tystnadsplikt.

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

bokadirekt.se

© 2019. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera