OM
Linnea Väliharju
Linnea Väliharju

Om mig


Jag fascineras utav den kraft och energi som rörelse skapar och hur rörelse påverkar vårt mindset. Hur en grå dag kan bli ljus och hur vi kan göra saker som vi bara tidigare kunnat drömt om, genom att ändra vårt tankesätt och känslan inom oss.


Jag brinner för att hjälpa människor ta fram denna kraft och att finna sin väg mot hälsa och framgång. Att vara framgångsrik och lyckad är inte detsamma som att vara lycklig eller att hålla i långa loppet. För lycka behöver vi så mycket mer än bara lyckas.


Mitt namn är Linnea Väliharju och jag driver RunLife. Jag lever med min och våra fyra barn. I mitt arbetsliv har utveckling, förändring och människor och hälsa alltid funnits med. Kanske en rastlöshet och sökande som ska stillas, kanske en enorm lust, nyfikenhet och kreativitet som behöver få utlopp. Det beror på hur man ser det, jag väljer det sist nämnda. Jag drivs av passion och lust, känslor i kropp och mage har ofta styrt mina val i livet, det i kombination med erfarenhet och sunt förnuft.

Om RunLife


RunLife arbetar med riktigt mat, individanpassad träning och metoder. Förbud, flum och pekpinnar hör inte hemma här. Med denna utgångpunkt sätts en plan ihop för att utveckling, förändring och mål ska nås på ett hälsosamt och hållbart sätt.


RunLife påverkar organisationer och människor till bättre hälsa. Fysisk aktivitet och rörelse tar fram energi, kreativitet och lust till liv och utveckling. 


Mitt mål är att fler människor och arbetsplatser ska nå sina mål och att varje individ ska känna att de styr sina liv och uppnår sina drömmar.

Utbildning


Min kompetens är en samling utifrån många års arbete inom service och hälsobranschen i ledande positioner kombinerat med en diverse utbildningar.


Är utbildad hälsopedagog, personlig tränare, yogalärare - Global Yoga, Global yoga yin, Global yoga rest (yoga nidra) medicinsk massageterapeut, löpcoach och diplomerad professionel samtalscoach, utbildad enligt ICF ackrediterad utbildning. Även utbildat Advanced coach och Diplomerad Ledarskapscoaching.


Jag fortsätter ständigt utbilda mig för att fortsätta utvecklas och för att kunna inpspirera och lära ut.


Jag arbetar inte med några färdiga koncept varken när det gäller träning eller coaching, tror inte på en lösning för alla utan varje kund behandlas unikt och jag skräddarsyr en lösning för organisation eller privatperson efter behov och önskemål. 

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 810607-3946

Bankgiro:197-4195

Swish:123 11 78 938


Försäkrad och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.


Som professionell Coach, utbildad enligt ICF ackrediterade Akademi Coachstjärnan i Stockholm, följer jag ICF´s etiska regler och använder mig av deras kärnkompetenser. Jag har tystnadsplikt.

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera