SAMTALSCOACHING
Solsken
Vägval
Stress

Samtalscoaching


Ett samtal kan betyda så mycket och göra stor skillnad i ditt liv.

Målet med samtalscoaching är någon form av förändring och samtalen är ett utrymme för att reflektera och att skapa perspektiv som leder mot ditt mål.


Min roll som coach hjälper jag dig att optimera dina resurser. Detta gör jag genom att lyssna, ställa frågor, vägleda, stötta och ge stärkande feedback. Jag hjälper dig även med att sortera bort “bruset” det som oftast handlar om vad som händer utanför oss, som kan uppta stort fokus och energi och leda oss på fel väg eller gör att vi inte kan se vår väg.


Kanske har du ett tydligt mål eller vet hur du vill må, men vet inte hur du ska ta dig dit. Eller kanske bara vet att något behöver förändras men du kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som skaver.


Som coach kommer aldrig ha svaren eller lösningarna men jag kan guida dig fram till dina svar. Och visst är det tur, för trots det ibland skulle vara skönt om någon bara sa vad du skulle göra, så är det alltid bäst och mest motiverande att få bestämma och styra själv.


Tillvägagångsätt

Första samtalet är då vi startar med att hitta och tydliggöra vad du vill uppnå och sedan fokusera på målen vi sätter upp och finna en realistisk och motiverande väg mot målet. Ibland kommer tankar och lösningar direkt ibland krävs det flera samtal. Vi tillsammans sätter upp din plan och tillvägagångsätt.


Coaching erbjuds via möten online, såsom skype eller telefon eller personlig möte. Online möte gör att samtalen fungerar fint oavsett var du än befinner dig och tröskeln och eventuella hinder blir mindre.


Möjligheten för att göra en så kallad Walk and talk finns också både för företag och privatperson. Naturen och rörelsen kan hjälpa till att öka kreativiteten och hitta nya lösningar och bra alternativ för många som annars har en stillasittande vardag.


Samtalen är 45-60 min långa och mellan våra samtal är alltid välkommen att kontakta mig via telefon eller e-post vid behov. 


Olika typer av coaching

Det finns idag många olika typer av coaching, men i grund och botten är coaching coaching, oavsett vilket ord vi sätter framför. Livscoach, hälsocoach, management coach är säkert något du känner igen.


De områden jag brinner lite extra för och arbetar mycket med är ledarskapscoaching och hälsocoaching.


En ledare kan utvecklas oerhört genom att få stöttning av någon utomstående opartisk person. Hälsosatsningar oavsett det är att gå upp eller ner i vikt, klara av att springa milen, förbättra sin kroppsuppfattning, ändra sin kost, tenderar att lyckas mycket bättre om vi väver in samtal och tar hand om det inre samtidigt som vi tar hand om det yttre.


Detta säger klienter

Mina klienter upplever ofta att samtalen skapar större klarhet, lättare att sortera bland tankar och känslor. Vilket gör att dom snabbare kommer framåt i de förändringar som de önskar uppnå och det blir lättare att hålla kvar motivationen. Att se på målet och fundera på om målet verkligen är "mitt" upplevs ofta som värdefullt och skapar förutsättningar för att motivationen ska kunna hålla i sig i längden.

 

Din coach

Jag är diplomerad professionel samtalscoach, utbildad enligt ICF ackrediterad utbildning. Även utbildat Advanced coach fördjupad inom Ledarskapscoaching. 

Arbetar både med privatpersoner och företag inom olika områden. Jag har tystnadsplikt.


Val
Bekymmersfritt

Priser Coaching


Paket om 5 tillfällen: 2.900;-
Enstaka samtal: 720;-


Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera