PERSONLIG TRÄNING - FAMILJ
Solsken
Vägval
Stress

Personlig träning - Familj


De flesta jag pratar med önskar mer aktivitet och rörelse både för sig själv och för sina barn. Vi lever liv som ofta skapar en vardag som innehåller mindre rörelse än vad vi behöver. Undersökningar och studier visar om och om igen tydligt att aktivitetsnivån för barn och ungdomar sjunker på eftermiddagar, kvällar, helger och lov. Samhället och skolan har ett stort ansvar och stor betydelse för våra barn och ungdomars rörelse. Men vi föräldrar har även ett stort ansvar över att hjälpa och uppmuntra till mer rörelse. Och det är alltid inte så lätt!


Men jag finns här för er. Jag rådgör och samtalar med er om hur ni kan öka aktiviteten i er familj. Hur ni kan ni kan få mer naturlig rörelse, hur ni kan aktivera er tillsammans och enskilt utan pekpinnar, regler och straff. Jag jobbar för att lära ut och skapa rörelseglädje. Och glädje i samband med rörelse är just det som behövs för att en bestående förändring ska kunna ske.


En bra start är personlig träning för hela familjen som en grupp. Tillsammans gör vi ett pass som är anpassat efter just er familj, era behov, förutsättningar och mål. Barn gör som vi gör, eller hur?


Här finns ingen undre eller övre åldersgräns, det går att ska rörelse för alla! Passet kan göras i hemmet, i trädgården, i en park eller grönområde i närheten av där ni bor, helt utefter era önskemål.  

Träning och rörelse barn


Det är viktigt att koppla glädje och energi till rörelse. Att utgå från barnets nuläge och förmågor och utveckla dessa. Träningen ska upplevas som positiv, tillåtande och rolig. 


För barnet finns det många fördelar med att träna. Att känna att barnet kan kontrollera sin kropp, genom balans, koordination och styrka är mycket stärkande för självförtroende och lägger en bra grund för en livslång god hälsa.

Priser Personlig träning


Individuell

Paket om 5 tillfällen: 2.900 kr 
Enstaka tillfällen: 720 kr


Familj

Paket om 5 tillfällen: 2.900 kr 
Enstaka tillfällen: 720 kr


Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera