YOGA

Yoga för mig..


 ...är ett sätt att samla kraft och ladda upp. Jag är van att annars springa fort, vara effektiv, alltid vilja vara bäst.


Att alltid elda på utan att ladda upp sliter och håller aldrig i längden. Något jag själv har erfarit. Om jag laddar upp och vilar har jag även "råd" att vara den eldiga intensiva personen jag kan vara, som jag även vill vara.


I yogan hittar jag lugn och vila, men jag bygger även kraft, styrka, rörlighet och energi, både mental och fysisk.


Yogan får mig att tycka om mig mer själv och acceptera de saker jag inte kan påverka.


~

Vad betyder yoga för dig?

~

Välkommen till den lilla Yogastudion i Flädie


Små klasser i en lugn, varm och trygg miljö, endast fem platser per klass. Det skapar gott om tid för anpassning och assistering vid behov och lust. Här ska du känna dig trygg, omhändertagen och fri till att bara vara. Under hösten 2020 sker det ingen fysisk assistering endast muntlig.


Global Yoga

Jag utgår från Global yoga. En yogaform som är anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Mycket fokus ligger på det fysiska och därigenom stärker vi det mentala och emotionella. Här jobbar vi både i intensiva flöden och i stillhet. Rörelse synkroniserat med vår andning. Tekniker från öst och väst blandas och inspiration till passen hämtas från den globala yogascenen samt andra discipliner inom kroppsviktsträning. Mina klasser går alltid att anpassa efter den enskilda individen och i klassen finns det alltid tid för vila när det behövs men även mycket utrymme för utmaning för de dagar du söker det. Klasserna är 60 min.


Global Yoga Yin

Mys ner och gosa in dig in yin yogans magiska värld. Här jobbar vi in strechande positioner och vi låter kroppen slappna av helt. Vi stannar i varje position i flera minuter för att arbete och sträcka ut vår bindväv, även kallat fascia. Detta skapar stort utrymme för att samtidigt praktisera medveten närvaro. Jag väver även in en liten gnutta Yang positoner för mer kraft, styrka och energi och framför allt för att lättare komma ner i Yin. 


Morgonyoga

En klass kombinerat med Global yoga, Yin yoga och mindfullness. Utformat för att du ska kunna landa ner på mattan på morgonen och gå härifrån  laddad med kaft och energi inför dagen. Praktisk info

Mattor, filtar och annat du kan tänkas behöva finns på plats. Te och vatten finns alltid före och efter klass. Studion är öppen 15 minuter innan klass start, välkommen in, njut av en kopp te, läs en tidning eller bara lägg dig ner, landa ner på mattan! 


Varmt välkommen!

Öppna klasser - dessa klasser bokar du och betalar du per gång!


Global Yoga

Veckodag: onsdagar kl. 18.00. 60 min.


Morgonyoga - mix av Global yoga och Yin yoga, för att anpassas till morgonen.

Veckodag: Fredagar kl. 06.30. 60 min.

Vecka: 37, 38, uppehåll 39, 40, 41, 42, 43, uppehåll 44, 45, 46, 47, 48, 49 och 51.Global YinYoga

Veckodag: Varannan söndag kl. 8.00, 90 min. 

Vecka: 38, 40, 42, 44, 46, 48, vecka 50, lördag istället för söndag.Nivå: Alla klasser passar både nybörjare och van.

Investering: 150 kr per gång som betalas vi swish eller bankgiro senast samam dag som klassen äger rum.

Antal platser: Max 5 platser per klass under hösten 2020, först till kvarn gäller.

Bokning: Sänd namn och telefonnummer till kontakt@runlife.se. När du har fått bekräftelse och betalningsinfo då är du bokad. Bindande anmälan, men vid sjukdom kan du skjuta fram till annan klass eller lämna över din klass någon i din närhet. Önskar du kvitto för friskvårdsbidrag ange det gärna vid bokning.


~

För aktuell veckoinfo gå gärna med i Facebook gruppen "Yoga med RunLife"

~

Pågående kurser 


Yoga nybörjare/van

Datum: tisdag 28 april kl. 18.30- 19.30 - 2020

Antal tillfällen: 10, start vecka 34 - FULLBOKAD

Investering: 1400;-Yoga nybörjare/van

Datum: onsdag 29 april kl. 18.00- 19.00 - 2020

Antal tillfällen: 10, start vecka 34 - PLATSER FINNS KVAR

Investering: 1400;-


Bokning: Sänd namn och telefonnummer till kontakt@runlife.se. När du har fått bekräftelse och betalningsinfo då är du bokad. Bindande anmälan, men vid sjukdom kan du skjuta fram till annan klass eller lämna över din klass någon i din närhet. Önskar du kvitto för friskvårdsbidrag ange det gärna vid bokning.

Önskar du delta på samtliga tillfällen som är kvar av kursen, betalar du 140 kr per tillfäller x antal gånger som är kvar.Fördelar med att gå en kurs:

  • Du får din egen yogagrupp.
  • Det är lättare att yogan blir av varje vecka.
  • Du bygger på dina kunskaper och utvecklas vecka för vecka.
  • Du får 10 helt olika klasser.
  • Du skapar en ny härlig vana!Efter anmälan mottager du en bokningsbekräftelse till den email du anger. Bindande anmälan efter bekräftelse är utsänt. Faktura kommer seperat till mail innan start, betalning via bankgiro eller swish. Önskar du kvitto för friskvårdsbidrag ange det gärna vid bokning.

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera