YOGA ONLINE

Yoga online


Världen är upp och ner och saker vi vanligtvis tar som en självklarhet blir inte möjliga nu. I mitt fall har alla mina uppdrag ute på företag såsom föreläsningar, hälsocoachning, tränigspass med mera sats på paus, på obestämd tid. Därav har jag en massa tid över som jag vill göra något bra av!


Jag erbjuder från vecka 36 lunchyoga, 30 min yoga och du kan vara var som helst! Gör klassen hemifrån utomhus i din trädgård eller i en park eller om du är på din arbetsplats, samla ihop kollegorna (givetvis med avstånd ) och rör er tillsammans.


Detta gör mig gott och det kommer även göra dig gott! Du bryter av din dag med rörelse, du ökar din puls, styrka, balans, rörlighet och främjar din mentala styrka och balans. Vem vet detta kanske blir din nya favoritaktivitet?!


Global Yoga

Jag utgår från Global yoga. En yogaform som är anpassad till 2000-talets människa. Mycket fokus ligger på det fysiska och därigenom stärker vi det mentala och emotionella. Här jobbar vi både i intensiva flöden och i stillhet. Rörelse synkroniserat med vår andning. Tekniker från öst och väst blandas och inspiration till passen hämtas från yoga, styrketräning och pulsträning. Både kroppen och knoppen kommer få arbeta varierat och inget pass kommer vara det andra likt.

Hur du kan vara med!

Det är enkelt! Via min företagssida "RunLife" sänder jag klasserna. Så allt du behöver är ett facebookkonto! Jag sänder från min studio eller från den plats där jag befinner mig.


Dagar: Onsdag  från vecka 37

Tid: kl. 11.30 - 12.00

Investering: du väljer vad du tycker det är värt och swishar valfritt belopp och/eller delar med vänner och ditt nätverk så fler kan komma i rörelse.

Länk till livevideon: Länk kommer innan start

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera