YOGA UTOMHUS

Yoga utomhus

Yoga utomhus är ett fantastiskt sätt att starta dagen på!


Klassen startar lugnt med mjuka rörelser och flöden för att väcka kroppen, vi jobbar oss in i starka och intensiva flöden för att väcka kraften och glöden inom oss. Avslutar såklart alltid i en skön vila. En ny spännande klass, varje vecka som även anpassas till vädret.


Klassen är utomhus på grönområdet bakom lekplatsen i Flädie. 

Vid regn ställs passet in och anmälda deltagare blir meddelande. För de som vill, upp till 5 deltagare (mindre antal under våren på grund av Covid-19) kan istället delta på en klass inomhus i studion i Flädie, samma tid. Men klassen hålls utomhus om inget annat meddelas.


Egen matta eller annat underlag medtages vid utomhuspass


Öppen klass

Dessa klasser är öppna klasser så här anmäler du till en klass per gång och kan välja de tillfällen som passar dig.
Välj önskad klass och datum i kalendern för att boka.


Global Yoga

Jag utgår från Global yoga. En yogaform som är anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Mycket fokus ligger på det fysiska och därigenom stärker vi det mentala och emotionella. Här jobbar vi både i intensiva flöden och i stillhet. Rörelse sunkroniserat med vår andning. Tekniker från öst och väst blandas och inspiration till passen hämtas från den globala yogascenen samt andra discipliner inom kroppsviktsträning. Mina klasser går alltid att anpassa efter den enskilda individen och i klassen finns det alltid tid för vila när det behövs men även mycket utrymme för utmaning för de dagar du söker det.

MorgonYoga nybörjare/van utomhus

Veckodag: stängt för säsongen!

Datum: 

Tid: 

Plats: Klassen är utomhus på grönområdet bakom lekplatsen i Flädie.

Investering: 90 kr /klass

Swish: 123 11 78 938Efter anmälan mottager du en bokningsbekräftelse till den email du anger. Bindande anmälan efter bekräftelse är utsänt. Betalning via swish om möjligt. Önskar du kvitto för friskvårdsbidrag ange det gärna vid bokning.

Adress

Flädie kyrkväg 21

237 91 Bjärred

Boka tid

Via kontaktsidan

© 2020. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera